SEGRE

El central esquerrà Soriano, un ex-Primera, cinquè fitxatge

El central esquerrà Soriano, un ex-Primera, cinquè fitxatge

El central esquerrà Soriano, un ex-Primera, cinquè fitxatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la incorporació del defensa central César Soriano, procedent de l’Alcorcón de Segona. És el cinquè fitxatge i s’ha compromès per les pròximes dos temporades. César Soriano Ferrero (Ontinyent, 23-4-1983), format al València, va debutar amb el conjunt xe a Primera la temporada 2002-03 de la mà de Rafa Benítez.

Després va defensar les samarretes del Castelló, amb el qual va aconseguir ascendir a Segona A, i el Leganés. Posteriorment, va continuar a l’equip de la seua ciutat, l’Ontinyent, en el qual va estar entre el 2006 i el 2011.

Amb aquest equip va pujar a Segona B el 2007 i va jugar quatre temporades més a la divisió de bronze. A Segona B, Soriano també ha jugat al Badalona i l’Avilés, amb els quals va disputar dos play-offs. A Segona A, Soriano va debutar amb el Guadalajara abans d’obrir una segona etapa amb el Leganés, amb el qual va fer història al pujar a Primera, com una de les peces més importants.

Posteriorment, va passar per l’Osca i l’última temporada va jugar a l’Alcorcón, on va disputar 18 partits entre Lliga i Copa del Rei, a tots com a titular. En total, el central esquerrà acumula 135 partits dins del futbol professional i més de 360 des del seu debut el 2002.

tracking