SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Investiguen si Rubiales va pagar una reforma privada a costa de l'AFE

Hi ha 2 denúncies: una per no pagar 120.000 € i una altra per lesions

Luis Rubiales.

Luis Rubiales.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, va intentar pagar-se una obra particular al seu domicili de València amb diners de l’Associació de Futbolistes (AFE) quan n’era el president, i a més va colpejar l’arquitecta que li va fer l’obra després de negar-se aquesta a acceptar l’arranjament, i demanar-li que li pagués dels seus propis diners i no amb fons del sindicat.

Així ho assegura una denúncia contra el màxim dirigent del futbol espanyol, presentada fa uns dies als jutjats de València per Miguel Ángel Galán, president del Centre Nacional de Formació d’Entrenadors i que va ser candidat a la presidència de l’RFEF, que es basa en les accions ja presentades per l’arquitecta: una per les lesions lleus presumptament causades i, una altra de civil, pels diners que Rubiales li deuria per l’obra, 120.000 euros segons ella. El titular del jutjat número 6 de València ha obert diligències d’investigació per aclarir els fets.

Segons la denúncia, Rubiales va comentar l’agost del 2015 a l’arquitecta que, a causa de problemes que tenia amb Hisenda, no podia iniciar els pagaments, per la qual cosa li va demanar que li avancés ella el pagament de materials, que va ascendir a 120.000 euros i que, sempre segons el document, mai va abonar. Mesos després, va oferir a l’arquitecta realitzar una obra milionària per al sindicat, l’anomenada Casa del Futbolista, a la qual cosa ella hauria accedit. Poc després, l’ara president federatiu li va proposar imputar al contracte amb l’AFE el deute de l’habitatge. La dona s’hi va negar i Rubiales la va agredir en un taxi, quan tots dos discutien sobre com saldar el deute. L’AFE, davant de les esmentades informacions, va emetre ahir un comunicat en què diu: “L’AFE no ha finançat cap obra particular a Luis Rubiales.”

tracking