SEGRE

Les penyes volen explicacions

Rudes, És un Sentiment, Molo Esportiu i l’Associació Amics del Lleida emeten un comunicat exigint al club la seua versió sobre l’embargament preventiu || Blues Nord se’n desmarca i els critica

Comunicat de les penyes del Lleida

Comunicat de les penyes del Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres penyes del Lleida Esportiu (Rudes Lleida, És un Sentiment i Molo Esportiu) i l’associació Amics del Lleida van emetre ahir un comunicat conjunt en el qual reclamen als dirigents del club que donin explicacions sobre l’embargament preventiu que pesa sobre l’entitat, de gairebé un milió d’euros. Els quatre col·lectius d’aficionats expressen així el seu malestar amb el club per segona vegada mitjançant un escrit conjunt, després que el 12 de juliol del 2016 critiquessin la falta de gestos d’agraïment per part de l’entitat als jugadors que se’n van anar de l’equip tot i portar-lo a les portes de l’ascens i malgrat no estar al corrent de cobrament durant diversos mesos.

RECLAMACIÓ “Creiem necessària una explicació oficial per part del club per poder conèixer la seua versió del fet”

En el comunicat, difós a través de les xarxes socials, aquests grups assenyalen que “a causa de la preocupació i inquietud que ha provocat en gran part de l’afició aquesta notícia [l’embargament] i sense que a dia d’avui el club s’hagi pronunciat al respecte, creiem necessària una explicació oficial per part del club per poder conèixer la seua versió sobre aquest fet”. Finalitzen l’escrit volent deixar clar que manifesten, “perquè no en quedi cap dubte, que, com hem fet sempre, donarem el nostre suport incondicional a la nova plantilla i cos tècnic”.

Per la seua part, la recentment creada penya Blues Nord (el club va anunciar-ne la fundació el juny passat), després d’un any de funcionament de la Grada d’Animació afavorida pel club, no només se’n va desmarcar sinó que va reaccionar a la carta criticant el procedir dels altres col·lectius. “I com sempre en aquesta ciutat, les entitats volen mantenir l’statu quo sigui com sigui. Volem manifestar que cap d’aquestes entitats no s’ha posat en contacte amb la nostra junta directiva per provar d’emetre un comunicat conjunt. Si la gent vol sumar, aquesta actitud no ajuda”, diu el text de Blues Nord a Twitter adjuntant el comunicat de les altres penyes.

Mentrestant, el club manté la seua postura de guardar silenci respecte al tema. El mateix dia que aquest diari elaborava la notícia, el president Albert Esteve va declarar que no els constava cap requeriment.

El comunicat

La carta de Blues Nord

Les claus

  • Embargament preventiu. Dijous passat SEGRE publicava la notícia que Hisenda ha embargat de forma preventiva al Lleida Esportiu per impagaments per valor de 928.242,60 euros. L’Agència Tributària ha notificat a les empreses que col·laboren amb el club que els frenin les aportacions fins que hi hagi una decisió definitiva.
  • Sorpresa i decepció. La notícia va causar sorpresa, decepció i fins i tot indignació en la major part de l’afició i abonats que van demanar explicacions sense obtenir resposta.
  • Comunicat conjunt. Tres penyes i Amics del Lleida emeten un escrit reclamant al club que doni la seua versió. 
tracking