SEGRE

Mor als 95 anys un dels herois del primer ascens a Primera

Muere a los 95 años uno de los héroes del primer ascenso a Primera

Muere a los 95 años uno de los héroes del primer ascenso a Primera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exdavanter de la UE Lleida Julio Remacha, que va jugar al club les temporades 1948-49 i 1949-50, sent integrant de la plantilla que va aconseguir el primer ascens de l’entitat a Primera divisió, va morir ahir a l’edat de 95 anys. Remacha, que va ingressar dissabte passat en un centre hospitalari barceloní en estat greu, havia nascut a Casetas (Saragossa) el 25 de febrer del 1923 i vivia a Barcelona, on va fixar la seua residència després de retirar- se del futbol.

El davanter aragonès, entrevistat per SEGRE i objecte d’un reportatge fa tan sols tres mesos, va jugar 36 partits oficials amb el Lleida i va marcar 24 gols, sent el màxim golejador de l’equip la temporada 1948-49, en la qual es va aconseguir l’ascens a Segona i la campanya següent va contribuir a l’ascens a Primera. Després va fitxar pel Cadis però a mitja temporada 1950- 51 va marxar al Llevant.

Del club granota va passar a l’Alabès, on va estar quatre temporades i a dia d’avui és encara el segon màxim golejador de la història del club. Va finalitzar la seua carrera al Badajoz, el Llorca i l’Hospitalet, alternant en aquests dos últims clubs la faceta d’entrenador amb la de jugador. Abans del Lleida, també havia jugat al Casetas, l’Arenas i l’Atlètic Saragossa. Segons va explicar, encara es considerava un “aficionat” del Lleida i seguia les seues evolucions. El Deportivo Alabès va publicar ahir un comunicat després de conèixer la seua mort.

tracking