TENIS COMPETICIÓ

Tres títols per al Lleida al Circuit Juvenil

A la imatge, alguns dels guanyadors del CT Lleida.

Els jugadors del Club Tennis Lleida van aconseguir tres títols de campió i dos places de finalistes en la prova puntuable per al Circuit Juvenil d’Estiu celebrada aquest cap de setmana al Club Nàutic Tennis de Calafell. Òscar Tomàs es va proclamar campió de la categoria alevina masculina 2 al superar el seu company de club Jordi González per un ajustat 7-5, 3-6 i 10-3.

En alevins masculí 1, Adrià Franco va guanyar la final contra Pau Navas per un contundent 6-0 i 6-1. Per la seua part, Ichiro Fontova va fer el mateix en el torneig infantil masculí 1, al superar a la final Carles Molero en tres sets, per 2-6, 6-3 i 10-8. Finalment, Martí Franco va perdre la final de la categoria benjamina masculina contra Àlex Escofet per 4-1 i 4-0. El cap de setmana vinent, una vintena de representants del club jugaran a Valls una nova cita del circuit.