DUATLÓ

Cinquè títol estatal per al lleidatà Montraveta

Montraveta, en primer pla, va creuar primer la línia de meta.

El triatleta lleidatà Jordi Montraveta es va proclamar per cinquè any consecutiu campió d’Espanya de la modalitat de duatló cros, aquesta vegada de la categoria sub-23. L’atleta de Cervera, de 19 anys, va aconseguir la segona posició de la categoria elit en la prova disputada fa una setmana a Almazán (Sòria) i va ser el primer sub-23, adjudicant-se la medalla d’or per cinquè any consecutiu.

La cursa va constar d’un tram de sis quilòmetres de carrera a peu, al qual va seguir un altre de 18 en bicicleta de muntanya i un tercer de 3, a peu, per acabar. Montraveta ja havia conquerit fa un mes el títol estatal de triatló, de la categoria sub-23, i el Català de duatló de muntanya, tant d’elit com de sub-23.