SEGRE

Robert Martínez, entre els finalistes al premi 'The Best'

Neymar, el gran absent a la llista que lideren Messi i Cristiano

Robert Martínez, entre els finalistes al premi The Best

Robert Martínez, entre els finalistes al premi The Best

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El balaguerí Robert Martínez, que ha fet història al portar Bèlgica a la seua millor classificació en la història d’uns Mundials, figura a la llista de finalistes dels premis The Best, en la faceta d’entrenador, anunciada ahir per la FIFA.

L’organisme rector del futbol mundial ha nominat un total d’onze entrenadors, entre els quals Ernesto Valverde, que ha aconseguit el doblet Lliga-Copa en la seua primera temporada amb el Barcelona; i Pep Guardiola, que ha guanyat la Premier amb rècord històric de punts.

La llista de candidats es completa amb Massimiliano Allegri (Juventus), Stanislav Txertxéssov (Rússia), Zlatko Dalic (Croàcia), Didier Deschamps (França), Jurgen Klopp (Liverpool), Gareth Southgate (Anglaterra), Zinedine Zidane (Reial Madrid) i Diego Pablo Simeone (At. Madrid).

En l’apartat de jugadors, els deu finalistes són l’argentí Leo Messi (Barcelona), el portuguès Cristiano Ronaldo (Reial Madrid), els belgues Eden Hazard (Chelsea) i Kevin de Bruyne (Manchester City), els francesos Antoine Griezmann (At. Madrid), Kylian Mbappe (PSG) i Raphael Varane (Reial Madrid), l’anglès Harry Kane (Tottenham), el croat Luka Modric (Reial Madrid) i l’egipci Mohamed Salah (Liverpool).

La recent victòria de França al Mundial de Rússia ha fet que la selecció gal·la sigui la més representada en les nominacions, en les quals brilla per la seua absència el brasiler Neymar. L’astre del PSG no va destacar a Rússia ni tampoc va ser determinant amb el seu club, si bé una lesió el va deixar fora de l’últim tram de campanya.

tracking