SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

Ballestero deixa l'Alpicat per l'històric Vercelli

Fitxa per l’equip que als anys 80 va guanyar dos Copes CERS i 3 Lligues || És el tercer jugador lleidatà que surt aquest any a l’estranger

Ballestero ha jugat els dos últims anys a l’Alpicat.

Ballestero ha jugat els dos últims anys a l’Alpicat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Ballestero, de 23 anys, jugarà la pròxima temporada a la Lliga italiana, concretament a les files de l’Amatori Vercelli, un club històric que vol recuperar el prestigi després de l’ascens a la Sèrie A aconseguit aquesta passada campanya. La seua època de major esplendor va ser als anys 80, quan l’equip de la regió del Piemont va conquerir tots els títols que té actualment: tres Lligues (1982-1983, 1983-1984 i 1985-1986), una Copa d’Itàlia (1982-1983) i dos Copes de la CERS (1982-83 i 1987-88).

David Ballestero, que ha militat durant les dos últimes temporades a l’Alpicat, de Primera divisió, és el tercer lleidatà que surt a jugar a l’estranger aquest mateix any. El primer va ser el porter del Llista Albert Mola, que jugarà al Quevert francès, i després Pol Franci, també de l’Alpicat, que ho farà al Monza italià, per la qual cosa es retrobarà amb el seu excompany, ara com a rival.

“El Vercelli està fent un equip nou i em sedueix la idea de canviar d’aires. Necessitava un ‘reset”

L’oferta del Vercelli li va arribar gairebé quan ja tenia decidit seguir a l’Alpicat, si bé la idea de deixar l’hoquei li va arribar a rondar pel cap per motius professionals i d’estudis. També li havien arribat ofertes de dos clubs francesos, el Ploufragan i el Lió, però finalment es va decantar per la de l’equip italià pel seu projecte esportiu.

“Estan fent un equip nou i em sedueix la idea de canviar d’aires. Aquests últims anys han estat durs perquè sempre hem hagut de lluitar per salvar-nos, i necessitava un reset. La idea de jugar en un altre país també em motiva molt. Veurem com surt aquest primer any i després ja decidirem què fer”, va apuntar el jugador.

tracking