SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Pardinyes torna a ser el vinculat del Força Lleida

Tindrà la cessió de Bergadà, Lafuente i Vinós i d’un pivot estranger

Els tres del planter van firmar el mes de desembre passat el contracte de renovació amb el Força Lleida.

Els tres del planter van firmar el mes de desembre passat el contracte de renovació amb el Força Lleida.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Pardinyes, de la Lliga EBA, tornarà a ser l’equip vinculat del Força Lleida la pròxima temporada, després que la passada ho hagués sigut l’Alpicat, de Copa Catalunya. L’acord és per un exercici, prorrogable a final de temporada, i contempla la cessió a l’equip dirigit per Gerard Encuentra de tres dels jugadors del planter més prometedors del Força Lleida, concretament els bases escorta Jordi Bergadà i Albert Lafuente i l’aler Víctor Vinós, que la passada campanya van militar a l’Alpicat. Hi haurà un quart jugador vinculat, que serà estranger, pel qual el club estudia diverses alternatives, després de no prorrogar el contracte del pivot estonià Ilja Stankevits.

Els quatre jugadors s’entrenaran de forma assídua amb la primera plantilla del Força Lleida i jugaran habitualment amb el Pardinyes, tret que per circumstància Jorge Serna els convoqui per als partits de LEB Or. Bergadà, Lafuente i Vinós van firmar el mes de desembre passat el seu primer contracte amb el club per tres temporades, fins al juny del 2020. El Força Lleida també té intenció de cedir diversos jugadors júniors a l’Alpicat, club amb el qual mantindrà una col·laboració.

En l’apartat de fitxatges per a la primera plantilla, la direcció tècnica té diversos fronts oberts, principalment el del base titular, peça angular del projecte esportiu, mentre espera resposta a l’oferta presentada per Jordi Trias.

tracking