SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Jaime Almagro jugarà al Lleida cedit pel Saragossa

L’extrem dretà de 21 anys, format a l’Atlètic, arriba procedent del filial

Jaime Almagro, durant la seua etapa al Fuenlabrada.

Jaime Almagro, durant la seua etapa al Fuenlabrada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaime Almagro, extrem dretà de 21 anys, jugarà al Lleida Esportiu aquesta temporada en qualitat de cedit pel Reial Saragossa, convertint-se en la sisena incorporació de l’equip de Gerard Albadalejo.

El davanter madrileny arriba procedent del Deportivo Aragón, filial del Saragossa, amb el qual l’anterior curs va disputar 27 partits i va anotar 2 gols, davant d’Ontinyent i Peralada. Almagro es va formar al planter del Leganés i Atlètic de Madrid, amb el qual va conquerir la Copa juvenil del 2016 contra el Reial Madrid.

Després de complir la seua etapa de juvenil es va incorporar a les files del Trival Valderas de Tercera i el desembre del mateix any el Fuenlabrada li va obrir les portes de Segona B, en què va jugar quatre partits. La passada temporada, Almagro va fitxar fins al 2020 pel filial del Saragossa, amb el qual no va poder salvar la categoria de bronze.

El nou davanter del Lleida destaca per la rapidesa i la capacitat golejadora, que atresora des de la seua etapa com a juvenil a l’Atlètic, amb el qual va arribar a jugar la UEFA Youth Legue i on va coincidir amb Theo Hernández, defensa ara del Madrid. Almagro arriba al club per cobrir la vacant a la zona d’atac que va deixar Javi López, que jugarà aquest any al Pontevedra.

El Lleida continua sondejant el mercat a la recerca de fitxatges a falta d’un mes perquè arranqui la Lliga i fins ara ha fet sis incorporacions. A més de Jaime Almagro, han arribat al club els defenses Joan Oriol (Cornellà) i César Soriano (Alcorcón), els centrecampistes Xemi Fernández (Cornellà) i Marc Martínez (Sabadell), i el davanter Pedro Martín (Múrcia), que és el màxim golejador de la pretemporada amb tres gols, un contra l’Osca i dos dimecres davant del Tamarit.

Una de les parcel·les que vol reforçar el club és la porteria, ja que Albadalejo només compta amb el gallec Diego Rivas. El Lleida Esportiu ha incorporat Josemi Domínguez, que estarà a prova fins que el tècnic ho cregui convenient. Josemi, que té 20 anys, ha finalitzat la seua etapa com a juvenil al Betis.

L’RFEF té previst publicar avui el calendari La Federació Espanyola (RFEF), que va sortejar el calendari de Segona B dimecres, té previst publicar-lo avui al llarg del dia al seu web oficial. El motiu pel qual no s’ha fet públic és que l’RFEF està esperant que el Llorca FC regularitzi la seua situació i pugui inscriure’s a la categoria. La setmana passada, la junta de l’RFEF va rebutjar la renúncia del club a la seua plaça al trobar-se fora de termini. Ahir, dirigents del Llorca Deportiva, club que va descendir a Tercera, van manifestar que estan disposats a assumir el deute del club i ocupar la seua plaça, a la qual també aspira el Ieclà.

tracking