SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'EFAC es posa a caminar pensant en l'ascens

Manté el bloc de l’any passat amb sis fitxatges, de moment

L’equip del Segrià va començar ahir els entrenaments i l’1 d’agost vinent debutarà a la pretemporada davant de l’Almudévar.

L’equip del Segrià va començar ahir els entrenaments i l’1 d’agost vinent debutarà a la pretemporada davant de l’Almudévar.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC Almacelles, que la temporada passada es va quedar molt a prop de jugar la promoció per pujar a Tercera divisió, va arrancar ahir una nova aventura a Primera Catalana amb l’ascens com a gran repte. Per això, l’equip del Segrià ha mantingut el bloc fort de la passada campanya, que tan bons resultats va donar, amb la incorporació, de moment, de sis reforços: el defensa Laghissi (Mequinensa), el centrecampista Roquet (Alpicat) i els davanters Hincapie (ascendeix del juvenil), Lozano (Torrefarrera), Montoy (Borges) i Bosch (Puigvertenc).

La plantilla no està encara tancada, ja que el club busca un defensa i un jugador de banda.

Una de les grans novetats és a la banqueta, amb l’arribada de Radosav Radulovic, que l’última temporada va estar al Mequinensa. El tècnic serbi, que substitueix en el càrrec Pablo Petreñas, que aquest any s’ha incorporat al cos tècnic del Lleida Esportiu, no vol marcar-se objectius molt ambiciosos, encara que assumeix que vol ser a dalt.

Radulovic arriba per suplir Petreñas, que s’ha incorporat al cos tècnic del Lleida Esportiu

“Venir a l’EFAC és un repte, ja que es tracta d’un club amb aspiracions de ser al més amunt possible. Molts equips comencen pensant a ascendir, però pocs ho aconsegueixen, per això treballarem dur, per poder ser als llocs de dalt i que al final tinguem opcions d’aconseguir-ho”, va apuntar Radulovic.

L’equip debutarà en la pretemporada el pròxim 1 d’agost rebent l’Almudévar, de Tercera divisió i el dia 4 debutarà a la Copa Lleida.

tracking