SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Vila-real B, primer rival

El Lleida Esportiu obrirà la Lliga el dia 26 d’agost al Camp d’Esports davant del subcampió || Visitarà l’Espanyol B la segona jornada i tancarà el campionat a casa contra l’Ontinyent

Josep Calavera, durant l’entrenament del Lleida Esportiu.

Josep Calavera, durant l’entrenament del Lleida Esportiu.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu debutarà a la Lliga el 26 d’agost al Camp d’Esports contra el Vila-real B, equip que va aconseguir el subcampionat la temporada passada i que va arribar a disputar l’eliminatòria final per l’ascens amb l’Elx. Serà un inici exigent per als de Gerard Albadalejo, que a la segona jornada visitaran l’Espanyol B, acabat d’ascendir a la categoria de bronze després de proclamar-se campió a Tercera.

El curs 2018-19 no tindrà jornades intersetmanals i el primer duel amb el filial del FC Barcelona, que va descendir a Segona B, serà a la jornada 17, prevista per al 16 de desembre i amb la visita al Mini. Serà la jornada 18 quan es produirà la primera data especial del calendari, ja que està programada per disputar-se de forma íntegra el dissabte 22 de desembre i que els futbolistes puguin tenir un dia més de vacances nadalenques. En aquesta jornada, el Lleida rebrà al Camp d’Esports l’Atlètic Balears, i la primera volta la tancarà el 6 de gener, dia de Reis, visitant l’Ontinyent. Precisament, serà l’equip alacantí l’últim rival de Lliga, en una jornada 38 prevista per al 19 de maig.

Dilluns a les 12.00 està previst que la Federació efectuï el sorteig de les dos primeres eliminatòries

Pel que fa als dos partits consecutius com a local, per al Lleida aquests arribaran les jornades 27 i 28, quan rebrà al Camp d’Esports primer el Badalona i després l’Olot. De la mateixa forma, aquests seran els rivals en les dos dates seguides fora de casa, les jornades 8 i 9. A l’acabar la primera volta, el Lleida també jugarà com a visitant dos jornades consecutives, primer a Ontinyent i després a Vila-real.

D’altra banda, el club coneixerà aquest dilluns que ve (12.00 hores) el primer rival a la Copa. El sorteig estarà definit per proximitat geogràfica en la primera ronda, en quedaran exempts cinc equips de Segona B i també se sortejarà la segona eliminatòria.

Josep Calavera arriba al Lleida en qualitat de cedit pel Barcelona El Lleida i el FC Barcelona van arribar a un acord per a la cessió del centrecampista organitzador Josep Calavera, que ahir ja va poder exercitar-se amb els seus nous companys i que estarà a disposició d’Albadalejo per debutar demà (19.00) a la Copa Catalunya contra el Gavà. Calavera, de 18 anys i natural de la localitat de Cabra del Camp (Tarragona), es va formar a les categories inferiors del Nàstic i va jugar a Tercera amb el seu filial, el Pobla Mafumet, abans d’ingressar a la disciplina blaugrana. La temporada passada, el nou jugador del Lleida va ser al juvenil, que es va proclamar campió de la UEFA Youth League. Josep va disputar quatre partits de la competició europea i va anotar dos gols, tots dos contra l’Olympiacos. Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, va destacar “les bones prestacions, tant defensives com ofensives” de Calavera i va apuntar que la incorporació “suposa un plus de competitivitat al centre del camp”. Per al club és la setena incorporació al mercat, en el qual continua treballant per apuntalar l’equip.

tracking