SEGRE

WATERPOLO CAMPIONAT D?EUROPA

Espanya conquereix el bronze després d'esmicolar Hongria

Els nois busquen avui l’or davant de Sèrbia

330233_1.jpg

330233_1.jpgEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de waterpolo femení va tancar ahir l’Europeu de Barcelona 2018 amb la medalla de bronze a les Piscines Bernat Picornell, on es va imposar sense discussió per 6-12 a Hongria per tornar al podi continental i mantenir el seu lloc entre les millors. Les guerreres de l’aigua van deixar enrere el dur moment de sortir de la lluita per l’or, amb la derrota a semifinals dimecres passat davant de Grècia (11-9) i van recuperar l’autoritat mostrada a la resta del torneig. A Barcelona, on fa cinc anys es van proclamar campiones del món, les pupil·les d’Oca van tornar al podi continental que es va resistir fa dos anys, i que no coneixien al seu tercer calaix.

Espanya es va menjar la defensora del títol, una Hongria que no va trobar la motivació de lluitar pel tercer lloc. Espanya va tancar el primer parcial amb 1-5, recuperant les parades de Laura Ester. La gran defensa i l’efectivitat en les superioritats, dos d’inici gràcies a Szucs, van llançar les d’Oca davant d’un rival inoperant. Va reaccionar Hongria en el segon parcial per maquillar el marcador (3-6). La campiona d’Europa al 2014 va recuperar l’agressivitat durant el tercer parcial, amb un 0-4 que va sentenciar la medalla de bronze.

El títol europeu se’l va emportar Holanda, que accedia per tercera vegada consecutiva a la final continental, després de derrotar Grècia.

D’altra banda, la selecció espanyola masculina buscarà aquesta nit (22.15 / Teledeporte) la medalla d’or davant de Sèrbia, en una final d’altura davant d’un rival que aspira a conquerir el seu quart ceptre continental consecutiu.

tracking