SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Lamela envia Rosell a judici i li demana una fiança de 78,6 milions

I a 4 investigats més, entre els quals la seua dona

Malcom va ser presentat oficialment a Portland.

Malcom va ser presentat oficialment a Portland.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge Carmen Lamela ha enviat a judici l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, la seua dona i quatre investigats més per blanquejar gairebé 20 milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), i demana a Rosell una fiança de 78,6 milions a dipositar en 24 hores.

Fa dos dies, la Fiscalia de l’Audiència Nacional va presentar l’escrit d’acusació en contra seu sol·licitant una pena d’11 anys de presó per delictes de blanqueig i organització criminal, així com una multa de 59 milions d’euros. A més de la fiança imposada a Rosell per cobrir les possibles responsabilitats civils que se li puguin imposar en sentència, la jutge de l’Audiència Nacional reclama també fiances de 73,3 milions a l’advocat andorrà Joan Besolí; de 66,6 milions a l’esposa de Rosell, Marta Pineda, i al presumpte testaferro Pedro Andrés Ramos, així com de 53,3 milions per a Shane Ohanessian i José Colomer, als quals també dóna un termini de 24 hores per dipositar-les. A la interlocutòria d’obertura de judici oral, anunciant que envia al banc dels acusats aquests sis investigats en l’anomenada operació Rimet per delicte continuat de blanqueig de capitals i delicte d’organització criminal, acorda mantenir Rosell a la presó.

Malcom: “La Roma? Jo sempre havia volgut anar al Barcelona”

Malcom Silva de Oliveira ja vesteix de blaugrana. L’extrem brasiler va ser presentat a la seu central de Nike a Beaverton (Oregon) i ja està disponible per a Ernesto Valverde, que podria alinear-lo contra el Tottenham en el primer partit de pretemporada que es jugarà la matinada de dissabte a diumenge (5.00 hores). L’exjugador del Girondins de Bordeus va fer la primera roda de premsa. “Sóc molt feliç de cor, estic fent realitat un somni que tinc des de petit. És difícil arribar al Barcelona. Espero donar moltes alegries a l’afició i ajudar l’equip.” Sobre l’acord que tenia emparaulat amb la Roma, va dir: “Jo sempre havia volgut anar al Barcelona.”

tracking