FUTBOL PRETEMPORADA

El Mollerussa supera el primer test al remuntar a l'Atlètic Segre

Bones sensacions en un matx entretingut

Una acció del partit amistós disputat ahir entre l’Atlètic Segre juvenil i el Mollerussa.MAGDALENA ALTISENT

El CFJ Mollerussa va imposar la seua categoria superior i la seua experiència a l’equip juvenil de l’Atlètic Segre, al qual va vèncer ahir per 2-5 al camp del club de Cappont. Tanmateix, l’equip de Josep Maria Turull, acabat d’ascendir a Primera Catalana després de quedar campió de Segona, va haver de remuntar un 2-0 dels locals sorprenent a la mitja hora de joc. Per ser el primer partit de pretemporada del Mollerussa, l’equip va deixar bones sensacions igual que el seu oponent en un duel entretingut. El test serveix perquè els del Pla vagin sumant minuts, malgrat que lògicament amb pocs entrenaments encara. Falta molt perquè adquireixin un bon nivell.

Els de Turull, a pesar que van entrar bé en el matx, es van trobar aviat amb dos dianes en contra després d’un gol en pròpia porta i un excés de confiança del porter Adrià. A partir de llavors, el Mollerussa va anar remuntant per arribar al descans amb empat a dos. I va ser a la represa quan els del Pla d’Urgell van continuar dominant el partit i aquesta vegada van aconseguir tres gols més per al 2-5 final. Els dos equips van fer canvis, com és habitual en aquests amistosos.