SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ernesto Valverde demana

Diu estar “obert a qualsevol possibilitat” i Malcom s’haurà de guanyar ser titular

Ernesto Valverde, durant la seua conferència de premsa en una universitat californiana.

Ernesto Valverde, durant la seua conferència de premsa en una universitat californiana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que en el tema dels fitxatges estan “oberts” a qualsevol possibilitat però va deixar clar el seu desig que l’equip es reforci més enllà dels brasilers Arthur i Malcom i el central francès Lenglet i va assenyalar que és una cosa que “depèn” del club i no d’ell. “Quant a fitxatges estem oberts a qualsevol possibilitat”, va declarar en la roda de premsa prèvia a l’amistós davant del Tottenham.

El tècnic blaugrana va tornar a insistir que “es necessiten” jugadors per les baixes que ha tingut l’equip en la medul·lar, com Iniesta i Paulinho. “M’agradaria que l’equip es reforcés per aspirar a tot”, va dir.

Admet que el lusità és “una baixa important” per al Madrid com és el manxec “per a nosaltres”

A més, confia en un pas endavant de Dembélé. “Esperem que sigui una temporada en què ens doni moltes coses”, va apuntar Valverde en la primera roda de premsa d’aquest nou curs. Finalment, es va referir a la contractació de Malcom com a “favorable” per a la competència en el club i que la titularitat se la guanyarà a còpia de “rendiment”. També va reconèixer que la marxa de Cristiano Ronaldo a la Juventus és “una baixa important” per al Reial Madrid “així com ho és la d’Iniesta per a nosaltres”.

tracking