FUTBOL PRETEMPORADA

Estrena amb triomf ajustat

El Balaguer es va imposar al Castellserà de Segona Catalana en el primer test de pretemporada || Adrià, amb 2 gols, i Roqué van capgirar el gol inicial dels visitants, obra de Joan Sala

Jordana i Trota, jugadors del Balaguer, intenten evitar l’avenç de Joan Sala, autor de l’únic gol del Castellserà.JOAN BOVÉ

El Balaguer i el Castellserà van oferir ahir un entretingut partit de pretemporada, en el qual la calor va ser un dels protagonistes on es va poder observar falta de rodatge dels jugadors dels dos equips, que han començat els entrenaments aquesta mateixa setmana (3-1)

El Balaguer va dominar el partit davant d’un rival que milita a Segona Catalana, però es va trobar una vegada i una altra amb la gran actuació del porter visitant David, que va evitar que els locals inauguressin el marcador en el primer quart d’hora. A més, el Castellserà va sorprendre a la mitja hora amb una jugada ben trenada que va finalitzar Joan Sala, que es va desfer del defensor local i va guanyar l’un contra un al porter Marc, per marcar el 0-1 amb el qual es va arribar al temps de descans.

A la tornada dels vestidors, el Balaguer va dominar a plaer i Adrià, que va sortir al segon temps, va marcar dos gols, un de cap a passada d’Hichem i un altre de jugada personal, anant-se’n de dos defensors i marcant de xut creuat. En tot just vuit minuts, el Balaguer va aconseguir capgirar el marcador i plasmar la seua superioritat, especialment en atac. Set minuts després que Adrià anotés el 2-1 per als locals, Roqué va arredonir el resultat amb una rematada de cap a passada de Tudor, el 3-1, amb què es va acabar el primer amistós de la pretemporada per al conjunt local. El Balaguer tornarà a jugar al Municipal el diumenge 5 davant del Mollerussa en la primera eliminatòria de la Copa Lleida.