SEGRE

Futbol

El Terol, rival del Lleida en la primera eliminatòria de la Copa del Rei

A partit únic el 5 de setembre en el Camp d’Esports després de repetir-se el sorteig per un error de la Federació Espanyola

El Terol, rival del Lleida en la primera eliminatòria de la Copa del Rei

El Terol, rival del Lleida en la primera eliminatòria de la Copa del ReiCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu tindrà com a rival en la primera eliminatòria de la Copa del Rei al Terol, que ha tornat aquest any a Segona B i serà també rival dels blaus a la Lliga. L’eliminatòria es decidirà a partit únic en el Camp d’Esports el 5 de setembre. Si els de Gerard Albadalejo passen ronda s’enfrontarien, també a casa, al vencedor de l’eliminatòria Mensajero-Compostel·la el 12 de setembre.

El sorteig va haver de repetir-se a la tarda després d’un error de la Federació Espanyola en no aplicar bé la normativa a l’hora de designar els equips que quedaven exempts en aquesta primera ronda. Curiosament, el Villanovense extremeny, que li havia tocat a l’equip lleidatà en el primer sorteig, va ser un dels clubs que van quedar després exempts.

Cal recordar que el Lleida va tenir una trajectòria brillant la passada temporada a la Copa del Rei arribant a vuitens. Allà va ser eliminat per l’Atlético de Madrid, però després d’haver deixat fora de la competició a un altre Primera divisió com la Reial Societat amb un èpic 2-3 a Anoeta i marcant el jove Bojan Radulovic l’històric gol de la classificació.

tracking