SEGRE
El Lleida fitxa el porter Josemi Domínguez

El Lleida fitxa el porter Josemi Domínguez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter Josemi Domínguez, que actualment es trobava entrenant a prova amb el primer equip, s'ha convertit avui en nou jugador del Lleida Esportiu. Domínguez, de 20 anys i 1,84 metres d’altura, s’ha compromès amb el conjunt de la Terra Ferma per les pròximes dues temporades, fins el 30 juny de 2020. Josemi, que es trobava entrenant amb l’equip des del passat 25 de juliol, ja s'havia estrenat amb la samarreta blava, disputant els 90 minuts de l’amistós contra el Tamarite.

Domínguez s'ha format a les categories inferiors del Real Betis i la temporada passada va defensar la porteria del conjunt verd-i-blanc a Divisió d’Honor Juvenil. Durant el mercat d’hivern passat, Josemi va ser cedit al Castilleja de la Tercera divisió andalusa, equip en el qual es va fer amb la titularitat per seguir amb la seva formació.

“Jove i de projecció” El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, valora la seua incorporació al club de manera molt positiva ja que “es tracta d’un porter jove i de projecció que ajudarà a fer més competitiva la porteria”.

tracking