SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega torna amb la intenció de consolidar-se

Víctor Vera lidera el nou projecte dels blaugranes a Primera

El Tàrrega va iniciar ahir els entrenaments de pretemporada en el curs de la tornada a Primera Catalana.

El Tàrrega va iniciar ahir els entrenaments de pretemporada en el curs de la tornada a Primera Catalana.F. GASULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Tàrrega, que aquesta temporada torna a Primera Catalana, va començar ahir a preparar el curs sota la direcció de Víctor Vera, que substitueix com a tècnic Edu Berrocal. Els blaugranes afronten aquesta nova etapa en la categoria, que van perdre el 2015, mantenint el bloc que va aconseguir l’ascens, encara que també s’han incorporat jugadors per reforçar una plantilla amb una gran projecció.

A més, el club espera completar l’equip amb un lateral esquerrà i un centrecampista, de cara a una temporada en què l’objectiu serà consolidar la categoria, acabant al més amunt possible.

El club de l’Urgell ha renovat onze jugadors dels que van aconseguir el retorn a la categoria

En relació amb el curs anterior, continuen onze futbolistes i les baixes han estat cobertes amb incorporacions com el porter David Oliveros (Lleida), el defensa Salinas (Igualada), Lluís Clop (Rubí), el targarí Sergi Solé (San Mauro), Jofre Graells (Guissona) i els juvenils Dídac Castelló, Roger i Arnau. El conjunt blaugrana també ha incorporat el central Hans, de dinou anys i natural de Costa d’Ivori, i el mitjapunta Álex Cañero, de vint anys i procedent del grup extremeny de Tercera.

El Tàrrega jugarà el primer amistós de pretemporada aquest diumenge al camp del Borges, després del dia 9 d’agost a casa amb el Cervera, i el diumenge 12 el partit de tornada de la Copa Lleida contra el Borges. També estan confirmats els partits contra Agramunt (dia 23), Vic (25) i Benavent (26), encara que tots estaran condicionats al resultat del conjunt a la Copa Lleida.

tracking