SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi torna avui a la feina

Al costat de Piqué, Busquets i Jordi Alba, però començaran la pretemporada a Barcelona mentre l’equip continua de gira pels EUA || Els 4 podrien estar a punt per a la Supercopa del 12 d’agost

Messi, jugant al jardí de casa seua amb el seu gos Hulk.

Messi, jugant al jardí de casa seua amb el seu gos Hulk.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mundialistes Leo Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets i Gerard Piqué tornaran avui als entrenaments després de les vacances i començaran la seua particular pretemporada a Sant Joan Despí, mentre que l’equip continua de gira als Estats Units. Segons va informar el club, els quatre futbolistes estan citats a les 9.00 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per sotmetre’s a les proves mèdiques de rigor. A la tarda, a les 18.30, ja començaran amb el treball físic amb un entrenament a porta tancada. Tenint en compte que la Supercopa d’Espanya se celebra el 12 d’agost, no es descarta que els quatre jugadors arribin a temps per al partit que es jugarà a Tànger (Marroc).

De la resta d’internacionals que encara continuen de vacances per haver arribat més lluny en el Mundial amb les seues seleccions, el Barça no ha facilitat quin dia està previst que s’incorporin.

L’acord encara no és oficial, però el Barça ingressarà 20 milions al costar-li 16,5 fa 2 anys

Messi s’entrena amb el seu gos

Leo Messi ja és a Barcelona i la seua dona, Antonella Racuzzo, va penjar al seu compte d’Instagram un vídeo en el qual es veu com juga a futbol amb el seu gos, Hulk. El control absolut de la pilota de Messi torna boig el gos, de mida enorme, que persegueix la pilota sense poder tocar-lo. “Marca el gol, papi” i “És molt bo jugant a futbol”, se li sent dir a Thiago, el seu fill gran. El vídeo va provocar nombrosos comentaris, un dels quals el de Gary Lineker, que va dir amb bon humor a Twitter. “Un dilluns trist? Aquí un vídeo d’una cabra jugant amb un gos que podria animar-te.” Va fer un doble sentit amb la paraula goat (cabra), unes sigles que signifiquen “el millor de tots els temps” (Greatest of All Time).

tracking