SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE LA REPÚBLICA TXECA

Màrquez assoleix els cent

Arribarà al centenar de curses de MotoGP el cap de setmana a Brno, on ha guanyat tres cops || Des del seu debut, el 2013, ha aconseguit 40 victòries

Marc Màrquez, guanyador de sis Mundials, arribarà al centenar de carreres a la categoria reina diumenge al traçat de Brno.

Marc Màrquez, guanyador de sis Mundials, arribarà al centenar de carreres a la categoria reina diumenge al traçat de Brno.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez assolirà diumenge durant el GP de la República Txeca el centenar de curses de MotoGP des que va debutar el 2013, després de ser campió de Moto2.

En les cinc temporades i mitja a la categoria reina del Mundial, el pilot de Cervera ha aconseguit 40 victòries, 70 podis, 48 poles i 1.699 punts, i ha aconseguit quatre campionats (2013, 2014, 2016 i 2017), la qual cosa el situa entre les llegendes del motociclisme. De fet, el seu nombre de rècords en la màxima categoria és enorme i, com a líder del Mundial 2018, va camí de sumar el cinquè títol als 25 anys, amb la qual cosa se situaria a l’altura de Doohan i al darrere d’Agostini i Rossi, amb vuit i set en tota la seua carrera esportiva.

Tanmateix, Marc Màrquez continua sent prudent. “Arribo a Brno sense pensar en l’avantatge que tenim en el campionat, serà com si estiguéssim al principi de temporada, amb 0 punts. L’objectiu per diumenge és intentar guanyar, però si la situació no ho permet, intentarem obtenir el millor resultat possible”, va manifestar. “M’ha anat bé poder disfrutar d’uns dies de vacances per recarregar bateries i preparar-me per a la segona meitat de la temporada, ja que serà llarga, tenim deu curses per disputar i això no és fàcil.

Els nostres rivals estan anant ràpid en tots els circuits i en totes les situacions, així que hem de trobar la millor estratègia per a cada moment. Nosaltres estem treballant molt bé amb l’equip i els enginyers d’Honda, així que hem de seguir en aquesta línia”, va afegir.

En set de cada deu carreres des que competeix, ha finalitzat entre els tres primers

Màrquez arriba al circuit de Brno, equador de la temporada, amb un marge de 46 punts sobre Rossi i 56 sobre Viñales. Al traçat txec, el pilot lleidatà ha guanyat en tres ocasions, la primera en Moto2, el 2012, i dos vegades més en MotoGP, el 2013 i el 2017.

tracking