SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Derrota contra un Segona

El Lleida perd amb el Reus el segon amistós de pretemporada en un partit a porta tancada || L’equip del lleidatà Bartolo va sentenciar de penal

Joan Oriol, un dels nous fitxatges, en una acció del partit.

Joan Oriol, un dels nous fitxatges, en una acció del partit.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va plantar ahir cara a un rival de Segona divisió A, el Reus que dirigeix el lleidatà Xavi Bartolo, però va encaixar la segona derrota de la pretemporada (2-1), de nou amb un rival de categoria superior, que va haver de capgirar el marcador ja que el Lleida va anotar primer. Reus i Lleida van disputar un duel considerat “d’entrenament”, a porta tancada al Camp Nou Municipa de Reus, en el qual l’equip tarragoní va tenir el control del partit davant d’un Lleida que es va defensar amb molt ordre i que va disposar d’ocasions per marcar.

El matx es va jugar sota una forta calor, que va fer que s’aturés durant un parell de minuts a la mitja hora de joc perquè els jugadors dels dos equips poguessin refrescar-se. Tot just reprendre’s l’amistós, el Lleida es va avançar en el marcador en una jugada afortunada, ja que Catena va introduir la pilota a la seua pròpia porteria per situar el 0-1 a l’electrònic. Quan semblava que s’arribaria al descans amb aquest resultat, el local Linares va apropiar-se una pilota morta a l’àrea del Lleida per batre el porter Josemi i firmar l’1-1 (44’). El Reus va sentenciar el partit en una segona part marcada pels nombrosos canvis que van fer els dos conjunts. El 2-1 que havia de ser el definitiu va arribar al minut 75, quan Forgas va transformar un penal amb què va ser castigat l’equip de Gerard Albadalejo.

Fins ara el Lleida ha jugat quatre partits. Va perdre davant de l’Osca, de Primera (2-3) per guanyar després a Tamarit (1-4) i Gavà (1-4), encontre aquest corresponent a la Copa Catalunya. El pròxim enfrontament, també de la Copa, serà dissabte a Ascó (19.30).

tracking