FUTBOL PRETEMPORADA

El Mollerussa goleja a plaer el Lleida Juvenil

Segon partit i segona victòria per als del Pla d’Urgell || El golejador Putxi va obrir el marcador al minut 6 i el va tancar al 86

Una acció del partit entre el Mollerussa i el Lleida Juvenil.

Una acció del partit entre el Mollerussa i el Lleida Juvenil.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa també va saldar amb victòria el segon partit amistós de la pretemporada. Si al primer es va imposar per 2-5 a l’At. Segre, ahir ho va fer per 4-0 al Lleida Juvenil, en un partit que l’equip que entrena Josep Maria Turull ja va deixar dat i beneït a la primera part. Abans de començar el duel, el Mollerussa va presentar l’equipació que lluirà aquesta temporada, la de la tornada a la Primera Catalana. El Mollerussa va deixar bones sensacions a l’afició, que va gaudir d’un duel plàcid en el qual els dos tècnics van donar minuts a tots els jugadors.

El primer gol no va tardar a arribar gràcies a una gran rematada de Xavier Puiggrós Putxi, que va posar l’1-0 al minut 6. El 2-0 el va marcar Albert Delgado al minut 32 i, tan sols dos minuts més tard, Clivillé firmava el 3-0 (34’), resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part el ritme va baixar amb els canvis, tot i que l’equip local va mantenir el control del duel. No obstant, el definitiu 4-0 no va arribar fins al minut 86, quan de nou Putxi va batre la porteria del Lleida Juvenil.

L’entrenador local, Josep Maria Turull, es mostrava satisfet. “Ha estat un partit típic de pretemporada. Del que es tracta ara és de donar minuts, anar agafant ritme, però les sensacions de l’equip crec que són bones”, va explicar.

El Mollerussa tornarà a jugar dissabte a Balaguer (20.30 hores), en partit corresponent a la Copa Lleida.

Una acció del partit d’ahir entre el Mollerussa i el Lleida Juvenil.