SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Balàfia Vòlei amplia l'staff tècnic amb Carlos Oca

L’històric tècnic dirigirà el Juvenil i Mario Martínez torna al sènior

Jordi Martínez, Xavi Balsells, Carlos Oca, Mario Martínez i Juan Campillos.

Jordi Martínez, Xavi Balsells, Carlos Oca, Mario Martínez i Juan Campillos.BALÀFIA VOLEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rodi Balàfia Vòlei ha ampliat l’staff tècnic amb la incorporació a l’estructura del club de l’experimentat entrenador Carlos Oca, que va fer història al voleibol lleidatà durant la seua etapa a l’Episcopal. Oca reforçarà la part formativa i es farà càrrec de l’equip Juvenil masculí. La reestructuració del quadre tècnic inclou també el retorn de Mario Martínez a la banqueta de l’equip sènior, tasca que compaginarà amb les funcions de director esportiu. Per la seua part, Jordi Martínez, entrenador la temporada passada, exercirà de segon tècnic i tornarà a jugar després d’uns anys fora de les pistes, amb l’objectiu de liderar l’equip des de la posició de col·locador. L’altra novetat és que Xavi Balsells, coordinador de l’àrea femenina la temporada anterior, passa a ser el coordinador esportiu del club lleidatà.

Juan Campillos, president del Balàfia Vòlei, va destacar “la satisfacció de comptar al club amb grans entrenadors que tenen trajectòries destacades en el món del voleibol”, i va destacar la incorporació de Carlos Oca: “Va fer història liderant un grup de jugadors que vam arribar a ser tres vegades campions d’Espanya en categoria juvenil amb el club de referència del voleibol lleidatà en aquell moment, l’Episcopal”, recorda el president. “Carlos també va ser un dels artífexs a aconseguir que l’Episcopal arribés a jugar a la Divisió d’Honor”, va afegir Campillos.

“La gran experiència de Carlos Oca ens aportarà moltíssim al club i, a més, d’aquesta manera fem un pas més en la professionalització del Balàfia Vòlei que, no ho oblidem, continua comptant encara amb molts d’aquells jugadors que ell va entrenar.”

Pel que fa al nou càrrec de Xavi Balsells, Campillos explica que “és un model més semiprofessional per al club que, a poc a poc, va creixent i cada vegada necessita més persones que s’hi dediquin al cent per cent”, va afegir el president.

El club segueix treballant en la confecció de les diferents plantilles i, en el cas del sènior masculí, segueix el gruix de l’equip, amb l’esmentada incorporació de Jordi Martínez a la pista. La Lliga de Primera començarà el pròxim dia 6 d’octubre.

tracking