SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS

El Campus Femení de la Catalana continuarà a Rialp dos anys més

Gerard Sabarich i Andreu Subies, durant la firma de l’acord.

Gerard Sabarich i Andreu Subies, durant la firma de l’acord.AJUNTAMENT DE RIALP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campus de Futbol Femení que organitza cada estiu la Federació Catalana de Futbol (FCF) continuarà celebrant-se a Rialp durant dos anys més, després de l’acord firmat dimarts passat entre l’FCF i l’ajuntament de Rialp.

L’acord el van firmar a la sala de juntes de l’FCF l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i el president de la Catalana, Andreu Subies, en el que va ser un dels seus últims actes com a màxim responsable de l’FCF, ja que el mateix dimarts va deixar la presidència per dedicar-se plenament a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), on exerceix com a vicepresident.

Després de sis edicions, les últimes de les quals es va celebrar el mes de juliol passat, més de cinc-centes nenes i joves han pogut perfeccionar el joc gràcies als entrenaments específics dirigits per monitors titulats de la federació. Aquesta activitat forma part del projecte #Orgullosa, que porta a terme la Federació amb l’objectiu de promocionar el futbol i el futbol sala femení.

El Campus de Futbol Femení de la FCF va dirigit a jugadores d’entre 8 i 16 anys. La Catalana organitza autocars per recollir les jugadores en diferents punts de Catalunya. Els vehicles surten des de Tarragona, Barcelona i Girona amb parades en diverses ciutats.

tracking