SEGRE

ESPORTS

El Lleida fitxa el lateral Albert Dalmau

Procedent de l’ACS Sepsi Sf. Gheorghe de la primera divisió romanesa

El Lleida fitxa el lateral Albert Dalmau

El Lleida fitxa el lateral Albert Dalmau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu ha anunciat aquest migdia el fitxatge d'Albert Dalmau, procedent de l’ACS Sepsi Sf. Gheorghe de la primera divisió romanesa. El lateral dret s’ha compromès amb el club blau per les pròximes dues temporades, fins al 30 de juny de 2020.

Albert Dalmau Martínez, de 26 anys, es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona, equip amb el qual va arribar fins al filial la temporada 2010-11 amb Luis Enrique a la banqueta blaugrana, que el va fer debutar a Segona Divisió A amb 18 anys. El 2011 es va vincular amb el Valencia Mestalla, on es va consolidar a Segona B.

Experiència a Segona i l’estranger

Dalmau és un carriler tècnic i amb profunditat que va vestir la samarreta del Cádiz la temporada 2013-14 abans de sumar-se al projecte del Lugo l’any següent, que li va obrir novament les portes de la divisió de plata del futbol nacional. El Córdoba CF és l’altre equip amb el qual va jugar a Segona, categoria en la qual ha disputat 33 partits.

Després Dalmau va formar part de l’Hércules i l’últim curs el va començar amb l’Atlético Levante a Tercera Divisió, encara que el gener va fer les maletes per provar la seva primera experiència a l’estranger a l’ACS Sepsi de Romania.

A més a més, Dalmau ha participat amb la selecció espanyola Sots-17 i Sots-19.

tracking