SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

El Balaguer-Mollerussa obre avui els quarts de final de la IV Copa Lleida

El Mollerussa va jugar dimecres un amistós amb el Lleida Juvenil.

El Mollerussa va jugar dimecres un amistós amb el Lleida Juvenil.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit que disputaran avui el Balaguer i el Mollerussa (20.30) al Municipal de la capital de la Noguera obre la quarta edició de la Copa Lleida, que enfronta vuit equips de Primera i Segona Catalana fins al pròxim dia 26, data en la qual es disputarà la final.

El Balaguer-Mollerussa és el primer duel dels quarts de final, ronda que es disputa a anada i tornada i que es completarà demà amb els enfrontaments entre Borges-Tàrrega, Lleida B-EFAC Almacelles i Linyola-Alpicat. Tots aquests partits es jugaran les 19.30. Els de tornada es disputaran el cap de setmana de l’11 i 12, en horaris encara pendents de determinar.

Dels vuit equips que competeixen en aquesta quarta edició de la Copa Lleida, sis jugaran aquesta temporada a Primera Catalana, i per la seua banda el Linyola i l’Alpicat són els únics que ho faran a Segona. L’Alpicat va descendir la temporada passada a Segona Catalana.

Pel que fa a la ronda de semifinals, es disputarà ja a partit únic i la data prevista per als dos encontres és la del 19 d’aquest mes. La final serà el dia 26 al Complex Esportiu del Segrià, a Torrefarrera. Tant la Lliga de Primera com la de Segona Catalana començaran el cap de setmana del 2 de setembre.

tracking