SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El CP Vila-sana completa la seua 'Masia' amb una jugadora australiana

Eimear Catherine Haller jugarà al filial

A la dreta, l’australiana Eimear Catherine Haller, nova jugadora del Vila-sana.

A la dreta, l’australiana Eimear Catherine Haller, nova jugadora del Vila-sana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CP Vila-sana ha completat el total de catorze places que té a disposició de les jugadores que arriben al club del Pla d’Urgell des de diferents punts de Catalunya i Espanya i que formen la seua particular Masia. L’èxit d’aquesta iniciativa, que va posar en marxa la passada campanya, ha fet que passin de set a catorze les jugadores que durant la temporada residiran i jugaran en diferents equips del club. L’última a arribar és una australiana, Eimear Catherine Haller, que va conèixer la iniciativa a través de les xarxes socials i arribarà a Vila-sana el pròxim mes de setembre.

“Ens ha sorprès molt però veiem que el nostre projecte s’està internacionalitzant”, explica Ramon Porta, president del club. “Es va posar en contacte amb nosaltres perquè vol venir i millorar el nivell. Juga en un club d’Austràlia, però hi ha pocs equips i juguen pocs partits i li ha agradat el nostre projecte”, afegeix.

El club doblarà aquesta temporada el nombre de jugadores residents a la ‘Masia’, que passa de 7 a 14

“També tenim peticions d’una noia de Mèxic i d’una altra dels Estats Units, però de moment els hem hagut de dir que no, perquè no hi caben més jugadores. Són dos cases grans, amb capacitat per a set a cadascuna i amb l’australiana ja estan completes”.

Haller no jugarà al primer equip perquè la plantilla ja està completa. “Veurem quin nivell té i en funció d’això decidirem si juga al segon equip o al tercer”. El Vila-sana ha creat un tercer equip sènior que jugarà a Segona Catalana. El filial ho fa a Nacional Catalana.

Quant a la plantilla que afrontarà la segona temporada en OK Lliga femenina, el club ha fet tres fitxatges, la xilena Cata Flores, la italiana Alice Sartori i la vigatana Joana Comes. Les altres set jugadores segueixen de la passada temporada.

tracking