SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Arturo Vidal ens aportarà més energia”

Valverde destaca l’esperit “guerrer” del nou jugador del Barça || El tècnic no tanca la porta a nous fitxatges

Ousmane Dembélé, durant l’entrenament d’ahir a Barcelona al costat de Leo Messi.

Ousmane Dembélé, durant l’entrenament d’ahir a Barcelona al costat de Leo Messi.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va afirmar que esperen que el fitxatge d’Arturo Vidal “aporti energia al centre del camp” de l’equip blaugrana, una zona absent de recanvis després de les baixes de Paulinho i Iniesta. “És un jugador que esperem que ens aporti energia al centre del camp. Té una dilatada experiència i ha jugat molts partits en tots els equips on ha estat. Està acostumat a jugar partits grans”, va assenyalar l’entrenador del Barça.

“Vidal té molta presència, no passa desapercebut i crec que ens pot anar molt bé. Encomana el seu esperit. Com Paulinho, és un jugador una mica diferent del que ja tenim i pensem que es pot adaptar bé”, va afegir el tècnic blaugrana respecte al quart fitxatge de l’estiu. A més, Valverde va descriure el jugador xilè com un “guerrer” pel seu aspecte i qualitats. “Al Barça hi ha espai per a molts tipus de jugadors. L’any passat hi va haver molta polèmica quan va arribar Paulinho, abans de veure’l jugar tan un sols minut, i després es va veure que ens va anar molt bé”. Per a l’entrenador blaugrana, un futbolista de les característiques de Vidal “enriqueix” la plantilla. “Som el Barça i estem oberts a millorar el nostre equip en el termini que creiem oportú, perquè no sabem què pot passar d’aquí fins al final del període de fitxatges”, va manifestar en relació amb si el capítol de fitxatges està tancat. El tècnic també va tenir temps per repassar la situació d’altres jugadors com Rafinha, el futur del qual al FC Barcelona continua en l’aire.

“Hem de veure com acaba l’equip, el que pensa ell i el que pensa el club”, va manifestar Valverde

“Està fent una bona pretemporada. És un jugador que és nostre. L’any anterior no va poder participar. No ho vaig poder veure més que al gener. Hem de veure com acaba l’equip, el que pensa ell i el que pensa el club”, va manifestar el tècnic Valverde.

tracking