SEGRE

FUTBOL CELEBRACIONS

El Barbens és centenari

Una exposició i un sopar d’homenatge a protagonistes de la història del club obren els actes de la celebració || També projecten un llibre dels 100 anys

El president del club, Marc Solsona, amb el seu avi Jaume, integrant de la plantilla de 1952.

El president del club, Marc Solsona, amb el seu avi Jaume, integrant de la plantilla de 1952.CF BARBENS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una exposició i un sopar, en el qual es va homenatjar alguns dels protagonistes de la història del CF Barbens, van servir ahir per inaugurar els actes de la celebració del centenari d’aquest club, que continuaran amb noves activitats en les properes setmanes. El CF Barbens compleix cent anys i el club, que presideix Marc Solsona, ho aprofita per recordar un segle d’activitat futbolística a la localitat. Al recinte de les piscines es va instal·lar ahir una exposició en la qual es van mostrar més de 50 fotografies de la història de l’entitat, així com una vintena de trofeus i altres elements, com la fitxa més antiga que es conserva, corresponent a la temporada 1945-1946.

Posteriorment, en el sopar, al qual va assistir l’alcalde, José Luis Plaza i el vicepresident de la Federació Catalana, Jordi Terés, es va reconèixer persones destacades en la història del club, com Rogelio Riverola, Nieves Garulo, Josep Maria Grustán, Fabián Lobo, Josep Maria Perera o els integrants de la plantilla de l’any 1952.

Coincidint amb la festa major de la localitat, el dia 15 el Barbens jugarà un amistós davant del Bellpuig

L’exposició, ampliada amb més material, es podrà tornar a veure a l’octubre, amb motiu de la Festa de la Poma i els Templers. El proper dia 15, coincidint amb la festa major de la localitat, hi haurà un amistós davant del Bellpuig i el club vol publicar un llibre sobre aquests 100 anys de futbol.

El president del club, Marc Solsona, amb el seu avi Jaume, integrant de la plantilla de 1952.

El president del club, Marc Solsona, amb el seu avi Jaume, integrant de la plantilla de 1952.CF BARBENS

tracking