El nou Girona brilla davant el Tottenham

Els d’Eusebio Sacristán guanyen davant del seu públic al Trofeu Costa Brava

Una acció del partit que va enfrontar ahir el Girona i el Tottenham.

Una acció del partit que va enfrontar ahir el Girona i el Tottenham.GIRONA FC

El nou Girona d’Eusebio Sacristán es va presentar ahir davant de l’afició al trofeu Costa Brava de forma immillorable, golejant el Tottenham Hotspur de Mauricio Pochettino per un contundent 4-1.

Tanmateix, malgrat que els locals es van mostrar decidits a portar la iniciativa des del primer instant de joc, va ser el quadre londinenc el primer a avançar-se per mitjà de Lucas Moura, que va transformar una falta forçada per ell mateix a la frontal de l’àrea.

Malgrat tot, el Girona, va seguir controlant el partit i escenificant la incontestable aposta per la possessió de la pilota que caracteritza els equips d’Eusebio. Finalment, al minut 22, el Girona va aconseguir tornar a equilibrar l’encontre per mitjà de Juanpe, que va rematar amb autoritat una bona centrada de Portu.

Poc després, el mateix Portu va assistir Choco Lozano, que va marcar el 2-1. El 3-1 va arribar poc després del descans de les botes dels mateixos protagonistes, encara que aquesta vegada va ser Choco Lozano el que va assistir Portu. I set minuts més tard, Aleix García va aprofitar un rebuig per completar la golejada a Montilivi.