SEGRE

DEPORTES_LUNES

Decideix la màgia de Canadell

Roger marca l’únic gol del partit, de falta, a l’afegit || Va ser un final inesperat a un encontre tediós

Un jugador de l’EFAC intenta controlar una pilota perseguit per un altre del Lleida B.

Un jugador de l’EFAC intenta controlar una pilota perseguit per un altre del Lleida B.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La màgia de Roger Canadell es va encarregar que el partit d’ahir de quarts de final de la Copa Lleida entre el Lleida Esportiu B i l’EFAC Almacelles no finalitzés amb un empat sense gols.

El davanter roig-i-negre va ser l’encarregat, a l’últim minut de l’afegit, d’enviar a la xarxa un tir lliure directe que va costar al quadre local l’expulsió de Raúl. El xut, imparable per a Auger, dóna avantatge a l’EFAC de cara al partit de tornada, que tindrà lloc el cap de setmana vinent.

El duel va començar amb anades i vingudes i amb un control nul de la pilota al centre del camp. El terreny de joc i la calor no van ser aliats d’uns futbolistes que, no obstant, van mostrar que es troben en bon estat físic malgrat que encara estiguin a la part primerenca de la temporada. La primera ocasió va ser per a l’EFAC, amb una falta que Roger va enviar a l’àrea però que Montoy va rematar massa amunt.

La rèplica del Lleida B va arribar a les botes d’Adrià Gené, el més resolutiu de l’equip ahir, amb un nou lliure directe al minut 13, tornant a intentar-ho el davanter lleidatà poc després després d’una passada d’Angerri. A poc a poc l’EFAC va anar agafant el control de l’esfèric i tancant el Lleida B, que si bé va ser sòlid defensivament, en atac esperava oportunament per sortir al contraatac.

Només Roger ho va tornar a intentar de falta abans del descans. A la represa, la balança va tornar a equilibrar-se, i fins i tot va ser el Lleida B el que va generar més perill, intentant-ho Gené de falta i amb un parell de tirs, amb intervencions correctes de Chiné. L’EFAC es va aproximar mitjançant un intent de vaselina de Montoy, al poc de començar, però es va guardar el millor per al final, amb Roger Canadell com a protagonista.

tracking