El Linyola no sentencia un Alpicat que juga en inferioritat

Els del Segrià van aixecar un 2-0 per empatar al temps afegit

Una acció del partit d’ahir entre el Linyola i l’Alpicat.

Una acció del partit d’ahir entre el Linyola i l’Alpicat.ALBERT FERNÁNDEZ

El Linyola i l’Alpicat van deixar l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Lleida totalment oberta, després de finalitzar ahir 2-2 el partit d’anada. El Linyola es va avançar per 2-0 i, malgrat que durant la segona part va jugar amb un home més per l’expulsió del visitant Leo, va veure com l’Alpicat igualava el partit durant el temps afegit. El matx va començar igualat, però es va desequilibrar al minut 32, quan el Linyola es va avançar amb un gol de Barbero (1-0). A l’equip del Pla d’Urgell se li van posar millor les coses quan l’Alpicat es va quedar amb un jugador menys al veure Leo la segona targeta groga.

La primera part es va caracteritzar pel poc ritme, acusant els jugadors dels dos equips el poc temps de preparació que han tingut. L’ocasió més clara del Linyola la va aprofitar Barbero per avançar l’equip, mentre que l’Alpicat va tenir oportunitat de marcar amb un llançament de falta d’Eric Gracia des de lluny, que no va trobar el camí del gol. Amb l’1-0 es va arribar al descans. La segona part va començar moguda. L’Alpicat va poder empatar al minut 47, però el col·legiat va anul·lar el gol de Pollo a l’entendre que estava en fora de joc. Del possible 1-1 es va passar al 2-0, quan Alpha va guanyar l’esquena a la defensa visitant per batre Joel. L’Alpicat no es va rendir i malgrat el marcador en contra i jugar en inferioritat, va continuar insistint. El 2-1 d’Eric Gracia al minut 58, al transformar un llançament de falta, li va donar ànims i ja va poder empatar en una acció de Pollo (82). El Linyola no va trobar un gol que li donés tranquil·litat i el 2-2 va arribar amb una rematada d’Agus al 92.