SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Copatrocinador per al Vila-sana a la Lliga

La firma Grup Esneca, que ja les va esponsoritzar a la Copa

Les jugadores del Vila-sana, després de l’últim entrenament que van fer la temporada passada.

Les jugadores del Vila-sana, després de l’últim entrenament que van fer la temporada passada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana, que afrontarà la segona temporada a l’OK Lliga femenina, estrenarà copatrocinador en aquesta competició. Es tracta del Grup Esneca, firma lleidatana que ja va ajudar el club del Pla d’Urgell a finançar la despesa que suposava participar a la Copa de la Reina, que havia de sufragar de la seua pròpia butxaca. El Grup Esneca aportarà uns 3.000 euros al club i lluirà la seua firma i logo als pantalons de l’equipatge de les lleidatanes.

A més, la firma lleidatana es farà càrrec de gestionar les xarxes socials de l’entitat. Fins ara, el Vila-sana únicament té pàgina a Facebook, però la idea de cara a la temporada vinent és tenir presència a més xarxes socials, a banda d’una pàgina web, amb l’objectiu de poder interactuar amb socis i aficionats.

El club també ha començat a anunciar ja la nova campanya de socis, que porta per lema “Vols flipar per només 60 € a l’any?”; aquest és el preu de la quota de soci individual, mentre que el carnet conjunt per a home i dona costarà 80 i el de jubilat, 40; 60 el conjunt per a home i dona. El club manté el pressupost de 140.000 euros. L’any passat el va tancar amb 6.000 euros de dèficit.

tracking