SEGRE

Marc Márquez: "Lluitarem per ser davant a Àustria"

El de Cervera confirma que vénen de fer un bon test a Brno, on van trobar "diverses coses positives" per a les pròximes curses

El pilot de Cervera Marc Márquez.

Marc Márquez: "Lluitarem per ser davant a Àustria"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Márquez, líder del mundial de MotoGP, va afirmar aquest dimarts que intentaran "ser ràpids des de l’inici del cap de setmana" i després, lluitaran "per ser davant" al GP d’Àustria del pròxim cap de setmana. "Àustria és una pista on Dovizioso i Lorenzo són forts, però nosaltres també vam ser competitius l’any passat, així que a veure si es decideix en l’última corba una altra vegada", va manifestar Márquez en unes declaracions facilitades per l’equip de premsa de Repsol.

El pilot de Cervera va confirmar que vénen de fer un bon test a Brno, on van trobar "diverses coses positives" i que provaran aquest cap de setmana en el Red Bull Ring.

Al seu torn, Marc Márquez va voler conscienciar sobre la necessitat de la conducció de motos segura i va expressar que "la gent oblida la importància de no beure abans de conduir i portar l’equip adequat abans de pujar a la moto".

tracking