SEGRE

CICLISME BICICLETA DE MUNTANYA

David Valero, bronze a l'Europeu de 'cross country'

Va remuntar en els últims 5 quilòmetres

El ciclista granadí posa amb la medalla de bronze aconseguida ahir a Glasgow.

El ciclista granadí posa amb la medalla de bronze aconseguida ahir a Glasgow.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclista granadí David Valero es va penjar ahir la medalla de bronze en la modalitat de cross country en els Campionats d’Europa de bicicleta de muntanya, que es disputen a Glasgow (Escòcia), on els suïssos Lars Forster i Jolanda Neff es van proclamar campions continentals.

El granadí de 29 anys, campió d’Espanya de la modalitat i que en els passats Jocs Olímpics de Rio va acabar vuitè, va firmar una gran remuntada per escapar-se del grup perseguidor en els últims quilòmetres de la cita. Després de passar vint-i-vuitè en el primer pas per meta, després de la primera de les sis voltes al Cathkin Braes Mountain Bike Trails, el ciclista de Baza va anar retallant posicions fins a assolir els llocs del podi a falta d’uns cinc quilòmetres, quan es va desfer dels suïssos Lukas Flückiger i Reto Indergand.

D’aquesta manera, l’andalús va creuar la línia de meta en la tercera posició, a 35 segons del suís Lars Forster, nou campió europeu al tancar la seua participació amb una marca de 1:33:01, mentre que la plata va ser per a l’italià Luca Braidot (1:33:25).

tracking