SEGRE

BÀSQUET ACB

El Barça Lassa jugarà contra el Partizan a les Borges

El 12 de setembre, poc abans d’afrontar la Supercopa ACB

Kevin Pangos és una de les grans apostes de Svetislav Pesic.

Kevin Pangos és una de les grans apostes de Svetislav Pesic.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona Lassa de bàsquet ja té planificada la pretemporada, una part de la qual transcorrerà a la província de Lleida. Al marge de la disputa ja sabuda de la Lliga Catalana ACB al Barris Nord, on començarà la defensa del títol enfrontant-se al Manresa el 8 de setembre, a l’espera d’assolir la final de l’endemà davant del guanyador del Joventut-Andorra, que també es jugarà al coliseu lleidatà, l’equip de Svetislav Pesic tornarà a Lleida el 12 de setembre per jugar el penúltim amistós abans d’afrontar la Supercopa ACB, el primer gran títol de la temporada. Els blaugranes s’enfrontaran a tot un històric europeu, el Partizan de Belgrad, i ho faran al modernitzat pavelló de les Borges Blanques.

Aquesta serà la segona vegada que l’equip serbi, en la direcció tècnica del qual s’ha incorporat aquest any l’exmadridista i comentarista de televisió Nicola Loncar, disputi un partit a la capital de les Garrigues. L’anterior precedent es va produir durant la pretemporada de l’any 2002, quan es va enfrontar al llavors anomenat Caprabo Lleida, que preparava la seua estrena a l’ACB i al qual va guanyar per 78-87. Per al duel, l’ajuntament portarà dos cistelles oficials, ja que el recinte no en té.

El Partizan estarà prop d’una setmana allotjat a Lleida, ja que el 5 de setembre es mesurarà a Montsó al Baskonia, que haurà acabat el seu stage a la Val d’Aran, i el 8 i 9 s’enfrontarà a Saragossa i Tenerife a Tarragona, en el Circuit Movistar. En Lleida, amb les seus encara per confirmar, es disputaran uns altres cinc partits amb participació d’equips ACB, com l’UCAM Múrcia, Manresa, Morabanc Andorra, Tenerife, Saragossa i l’Alba de Berlín, que dirigeix Aíto García Reneses.

Pesic arrancarà amb 6 cares noves si es confirma el fitxatge de Blazic? Si es confirma el fitxatge de l’eslovè Jaka Blazic, el Barça afrontarà amb sis noves incorporacions la temporada 2018-19, en la que serà la continuació de la segona etapa de Svetislav Pesic a la banqueta barcelonista després d’arribar arribada el febrer passat. Pesic, que el 28 d’agost complirà 69 anys i 38 com a entrenador, va renovar per una temporada i ha dissenyat una renovada i àmplia plantilla. Han arribat el base canadenc amb passaport eslovè Kevin Pangos (Zalgiris), l’escorta nord-americà amb passaport eslovac Kyle Kuric (Zenit), el pivot ucraïnès Artem Pustovi (Obradoiro), l’aler pivot nord-americà Chris Singleton (Panathinaikos) i el pivot letó Roland Smits (estava cedit al Fuenlabrada), a l’espera de tancar el fitxatge de Jaka Blazic, que arriba del Morabanc Andorra.

tracking