SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

El Girona pesca promeses en la base del futbol lleidatà

Tres futbolistes formats als planters de Lleida coincideixen al club

El Girona pesca promeses en la base del futbol lleidatà

El Girona pesca promeses en la base del futbol lleidatàSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Girona s’ha convertit en un dels equips de moda, no només del futbol estatal, també a nivell europeu, gràcies a la seua vinculació amb el Manchester City que entrena Pep Guardiola. El club va ser la revelació de la Primera divisió espanyola la temporada passada i ha arribat a l’elit per quedar-se i per aconseguir objectius ambiciosos.

Per aconseguir-ho, està fitxant algunes de les promeses més rellevants del futbol continental i, a nivell de futbol base, també alguns dels jugadors més importants del futbol català. Els responsables tècnics també han mirat al futbol lleidatà i aquesta temporada coincidiran al seu planter tres jugadors formats en clubs lleidatans.

Es tracta d’Oriol Valls, Unai Jodar i Jordi Porta, tots ells en categoria Juvenil. Oriol Valls, de Tàrrega i format al planter del Lleida Esportiu, ha arribat aquest estiu al Girona procedent del Cornellà i complirà la seua primera temporada al Juvenil A. Jugador atacant que pot jugar d’extrem dret o de davanter centre va cridar l’atenció dels observadors del Girona gràcies als 14 gols que va aconseguir la temporada passada al Cornellà.

El Girona, amb la seua contractació, s’ha avançat a altres pretendents, ja que a Oriol també el seguien clubs anglesos. Jugador fort i ràpid, destaca a més per la seua verticalitat. Al Juvenil B del Girona jugarà el centrecampista ofensiu Unai Jodar. El futbolista de Fraga complirà la seua segona temporada al club gironí, al qual va arribar procedent del planter del Lleida Esportiu.

La temporada anterior va jugar al Cadet A del Girona, equip amb el qual va marcar 22 gols. La seua eficàcia golejadora el va portar també a ser titular a la selecció cadet de Catalunya. També era pretès per diversos clubs, alguns d’italians, així que el Girona l’ha renovat per quatre temporades. També tindrà presència lleidatana el Juvenil C, amb el centrecampista de Balaguer Jordi Porta.

Arriba a Girona des del club de la capital de la Noguera i és centrecampista amb vocació ofensiva, la temporada passada va marcar 28 gols. El Girona també es va avançar en el seu fitxatge, ja que clubs com l’Espanyol el seguien.

El Girona pesca promeses en la base del futbol lleidatà

El Girona pesca promeses en la base del futbol lleidatàSEGRE

tracking