SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde crida Puig i Yerri Mina va a Anglaterra

El juvenil s’entrena amb la primera plantilla i el colombià no hi va participar

El juvenil Riqui Puig compta amb la confiança de Valverde i ahir es va entrenar amb el primer equip.

El juvenil Riqui Puig compta amb la confiança de Valverde i ahir es va entrenar amb el primer equip.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va treballar ahir per segona jornada amb tots els internacionals, al concloure les vacances després del Mundial de Rússia, i va citar a la sessió a la Ciutat Esportiva el juvenil Riqui Puig, una de les sensacions a la gira pels Estats Units. També va treballar un altre jove, Juan Miranda, mentre que el colombià Yerri Mina va fer treball específic, a l’espera que se’n concreti la sortida a un equip de la Premier. El Barça, que va pagar 12 milions d’euros pel central, podria tancar el traspàs en uns 30.

Semblava que la destinació de Yerri Mina anava a ser l’Everton, però també ha entrat en la licitació el Manchester United. El colombià s’ha revaloritzat en el Mundial, on va marcar tres gols, xifra que només van superar en la cita russa Griezmann, Mbappé, Cristiano Ronaldo i Kane. El mercat anglès es tanca demà, per la qual cosa el seu destí final es coneixerà en les pròximes hores.

Everton i Manchester United volen el central, per qui el Barça podria ingressar 30 milions

Quant a Riqui Puig, que va ser renovat fa uns mesos de forma exprés davant la possibilitat d’abandonar el club, el diari El País va revelar en l’edició de dilluns que l’actual director esportiu, Pep Segura, va voler desprendre-se’n al no entrar en la configuració física que creu per al futur centrecampista que ha de generar la Masia. La decisió no va agradar a Ernesto Valverde, que va demanar a la secretaria tècnica que revisés la seua postura perquè tenia pensat pujar-lo de tant en tant als entrenaments i emportar-se’l a la gira nord-americana. El pare de Riqui va demanar audiència amb el president Josep Maria Bartomeu, que el va renovar per tres anys, amb una clàusula de 100 milions, segons assenyala El País.

Per la seua part, el xilè Arturo Vidal va fer el seu segon entrenament amb l’equip, després que dilluns fos presentat al matí i a la tarda conegués la majoria dels seus companys, ja sobre el camp.L’entrenador del Reial Madrid, Julen Lopetegui, va afirmar estar amb un nivell d’il·lusió “màxim” per competir, amb l’actual plantilla, pels cinc títols de la temporada, i va assegurar que compta tant amb Luka Modric com amb Mateo Kovacic, ja que “tots dos seran molt feliços”.

Els dos jugadors han mostrat la seua intenció d’abandonar el Reial Madrid. El tècnic va fer aquestes declaracions en la prèvia del partit que estava previst jugar-se aquesta passada matinada davant de la Roma. Qüestionat sobre les possibles sortides de Modric i Kovacic, va ser taxatiu a l’hora de rebutjar sortides d’un equip que ha d’afrontar l’absència de Cristiano Ronaldo.

De la marxa del portuguès va dir que “no és un drama, sinó tot el contrari, perquè la seua absència ens permetrà fer passos endavant i créixer com a col·lectiu”. Sobre Modric, més enllà de converses “privades”, va dir que “no tenim el més mínim dubte que continua jugant amb nosaltres com fins ara i que continua jugant de manera meravellosa amb nosaltres”.

Respecte a Kovacic i un suposat rebuig de seguir, Lopetegui va explicar que “realment no tinc constància de res sobre que s’hagi declarat en rebel·lia, s’ha entrenat amb els companys i no hi ha hagut cap problema. És un jugador que m’encanta i estem encantats que estigui amb nosaltres. Sóc un entrenador convençut de la qualitat de la plantilla que tenim”.

El juvenil Riqui Puig compta amb la confiança de Valverde i ahir es va entrenar amb el primer equip.

El juvenil Riqui Puig compta amb la confiança de Valverde i ahir es va entrenar amb el primer equip.EFE

El juvenil Riqui Puig compta amb la confiança de Valverde i ahir es va entrenar amb el primer equip.

El juvenil Riqui Puig compta amb la confiança de Valverde i ahir es va entrenar amb el primer equip.EFE

tracking