SEGRE

NATACIÓ CAMPIONAT D?EUROPA

Cristina García, a tocar de la final en 200 esquena

Va ser cinquena en la seua semifinal i és reserva en la lluita per les medalles || Hugo González firma el vuitè lloc a la prova masculina

Cristina García, a les instal·lacions on es disputa l’Europeu.

Cristina García, a les instal·lacions on es disputa l’Europeu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Cristina García Kirichenko va fregar ahir la classificació per a la final dels 200 esquena al Campionat d’Europa de natació, que es disputa a Glasgow, després de ser cinquena en la seua sèrie de semifinals amb un temps de 2:12.67. Gràcies al seu crono, la representant del CN Lleida és la segona reserva per a la final d’avui, al darrere de la txeca Simona Baumrtová (2:12.02), per la qual cosa la renúncia de dos competidores li donaria l’accés a la lluita per les medalles, en la qual sí que estarà África Zamorano, que va ser tercera en la mateixa eliminatòria. García Kirichenko, trenta-unena en els 100 esquena, va aconseguir classificar-se ahir per a semifinals dels 200 després de ser tercera en la seua sèrie, amb un temps de 2:12.59, i sisena en el còmput general.

D’altra banda, Hugo González va ser vuitè a la final masculina dels 200 esquena. El mallorquí va aconseguir una marca d’1:59.06, a 5.70 segons del guanyador, el rus Evgueni Rilov. Dimarts, González va superar primer les sèries amb un temps de 1:59.73 i després, a les semifinals, va marcar el vuitè temps (1:58.43) per obtenir una plaça a la final. Per la seua part, Jessica Vall no va poder accedir ahir a les semifinals dels 50 braça per 42 centèsimes al registrar un temps de 31.86 a les sèries eliminatòries. El temps de tall per a semifinals el va marcar la danesa Rikke Moller Pedersen amb 31.44, mentre que el millor temps va ser de la russa Iúlia Efimova amb 30.20. Finalment, Guillem Pujol va acabar dotzè a la prova de 5 quilòmetres, en la modalitat d’aigües obertes que es va disputar al llac Lomond.

tracking