SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Dembélé afirma que es queda

El jugador del Barça diu que està “preparat per jugar la Supercopa” diumenge davant del Sevilla || Situa Messi entre els tres millors de la història i assegura que li “encantaria” jugar amb Pogba

Ousmane Dembélé, durant l’entrenament d’ahir del FC Barcelona a la Ciutat Esportiva.

Ousmane Dembélé, durant l’entrenament d’ahir del FC Barcelona a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ousmane Dembélé va assegurar ahir que no té intenció d’abandonar aquest estiu el FC Barcelona i que complirà una segona temporada al club blaugrana. “Em quedaré al Barça. Estic preparat per jugar la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla”, va manifestar el jugador francès a la plataforma Twitch, en la qual va participar juntament amb un narrador de jocs online. El jugador del Barça va destacar la seua estada a la ciutat i va enaltir Leo Messi, a qui va situar entre els tres millors jugadors de la història, en una llista en la qual també va incloure Zinedine Zidane i Ronaldinho.

Quant al que succeeix dins del vestidor, Dembélé va revelar qui era el més divertit. En aquest sentit, Ousmane va recordar Aleix Vidal, que acaba de fitxar pel Sevilla.

“El més divertit se n’ha anat. Era Aleix Vidal. Després van Piqué i Jordi Alba”, va assenyalar. “M’encantaria jugar amb Pogba, però no en tinc cap informació”, va dir Dembélé sobre la possibilitat de compartir vestidor amb el seu compatriota, abans d’elogiar els nous fitxatges d’aquesta temporada. “Malcom és molt calent, a Bordeus era molt bo. I a més parla francès. Amb Lenglet ja havíem jugat junts a la selecció”, va apuntar el francès, que també va tenir temps d’analitzar el joc de dos dels joves de la Masia que apunten a estar en la dinàmica del primer equip durant la temporada, com són Riqui Puig i Juan Miranda.

“Riqui és petit però és molt fort, controla la pilota i em fa riure també. Miranda és molt bo també”, va dir Dembélé, que després de participar en aquesta emissió en directe es va desplaçar a la Ciutat Esportiva per a un nou entrenament.

D’altra banda, el Barça està agilitzant els tràmits perquè Coutinho obtingui la nacionalitat portuguesa, per així poder alliberar una plaça d’extracomunitari de cara a les competicions oficials.

tracking