FUTBOL PRETEMPORADA

El Borges supera amb molta facilitat un fluix Binèfar

Domini clar dels de les Garrigues, que haurien pogut marcar diversos gols més

Jugadors del Borges celebren un gol, ahir en el seu amistós davant del Binèfar.

Jugadors del Borges celebren un gol, ahir en el seu amistós davant del Binèfar.MAGDALENA ALTISENT

El Borges va superar amb molta facilitat el seu quart test de pretemporada, al derrotar per 3-1 el Binèfar, equip de la Tercera divisió aragonesa, que amb prou feines va crear perill davant de la porteria local. L’equip de Manel Cazorla va dominar el matx, va controlar el joc i va crear nombroses ocasions de gol, per la qual cosa hauria pogut aconseguir un triomf molt més ampli.

El d’ahir era el tercer amistós davant d’un rival de Tercera divisió. En el primer, davant del Pobla Mafumet, el resultat va ser de 2-2 i en el segon van caure davant del Reus B per 0-2. L’altre partit va ser el de la Copa Lleida davant del Tàrrega, en el qual van aconseguir la victòria per 2-1. Ahir va sumar el segon triomf de l’estiu en un encontre que va començar amb domini altern, però que molt aviat es va decantar del costat local.

El primer avís va arribar en el minut 12, quan el meta visitant Nelson va enviar fora una bona rematada de Torné i, tot just un minut més tard, va arribar l’1-0. Aitor va llançar una potent rematada des de fora de l’àrea davant la qual res va poder fer el porter aragonès. Dos minuts més tard va arribar el 2-0 en una acció de fortuna, ja que una centrada des de l’esquerra la va introduir Ciru a la seua pròpia porteria.

En el 34 el meta visitant va fer una gran parada en una altra arribada local i, a sis minuts per al descans, una falta llançada per Fran va permetre al Binèfar retallar distàncies. Amb 2-1 es va arribar el descans. A la segona part, els nombrosos canvis van fer que el ritme no fos el mateix, però el que no va canviar va ser el domini de l’equip de Manel Cazorla.

El Borges va continuar tenint arribada però sense encert davant d’un rival que es defensava amb ordre. Qui sí que va encertar va ser Ramonet Nicolau que, en el 77, va aprofitar una pilota dividida a l’àrea aragonesa per anotar el 3-1, que ja seria definitiu, encara que Miró, Joel i Doblas van disposar d’ocasions per ampliar el marcador.

El Borges visitarà diumenge el Tàrrega, en el partit de tornada de la primera ronda de la Copa Lleida. Els de les Garrigues defensen el 2-1 del matx d’anada.