SEGRE

El Lleida incorpora Josimar Quintero, cedit del Chelsea

El centrecampista equatorià, format al club anglès i al Barça, va jugar al Betis de Segona B la passada temporada

Josimar Quintero, a la dreta de la imatge.

El Lleida incorpora Josimar Quintero, cedit del ChelseaLleida Esportiu / Instagram @josiquintero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha tancat la incorporació del centrecampista Josimar Quintero, que jugarà al club blau aquesta temporada cedit pel Chelsea FC anglès. Quintero (Guayaquil, Equador, 3/02/1997) és un centrecampista de perfil ofensiu amb molta capacitat d’associació. Va ingressar amb vuit anys a la pedrera del FC Barcelona, on va romandre fins que es va incorporar a les categories inferiors del Chelsea FC la temporada 2013-2014. Al conjunt londinenc va arribar a participar a la lliga de formació de la Premier League, amb l’equip sub-23, després d’haver conquerit la UEFA Youth League la temporada 2015-16. El club britànic va cedir-lo al Rostov FC, de la Primera Divisió russa, a l’inici de la passada temporada 2017-18 i al gener va canviar d’equip per jugar cedit també a les files del Betis Deportivo, el filial del Real Betis. Josimar Quintero és internacional sots-20 amb l’Equador.

La incorporació del centrecampista se suma a les dos novetats anunciades ahir dijous, quan el valencià Fernando Cano i el canari José Artiles es van convertir en nous jugadors del Lleida que, amb aquests dos davanters i Josimar Quintero, ja ha incorporat 13 futbolistes. Cano, mitjapunta que també pot jugar per banda, arriba cedit pel Mallorca, mentre que Artiles és un davanter que procedeix de la UD Las Palmas i que ha firmat per dos temporades, fins al 30 de juny del 2020.

No seran les últimes incorporacions de l’equip, ja que el Lleida ja té tancat un acord amb el Reial Madrid per aconseguir la cessió del també atacant Mink Peeters. En aquest cas només falta que l’holandès firmi el contracte, però des del mateix club madrileny aquest dijous ja es donava oficialitat a la cessió.

Amb tantes incorporacions la plantilla supera ara la xifra de futbolistes majors de 23 anys que permet la reglamentació, que és de 18, per la qual cosa haurà de procedir a descartar jugadors (més informació).

tracking