SEGRE

ATLETISME CAMPIONAT D?EUROPA

Fernando Carro obté la medalla de plata en els 3.000 obstacles

Bruno Hortelano, quart a la final dels 200

Fernando Carro es va proclamar ahir subcampió d’Europa.

Fernando Carro es va proclamar ahir subcampió d’Europa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El madrileny Fernando Carro va aconseguir ahir la medalla de plata a la final dels 3.000 obstacles dels Campionats d’Europa, la segona medalla de l’equip espanyol a Berlín, darrere del defensor del títol, el francès Mahiedine Mekhissi-Benabbad, que va aconseguir la seua quarta corona. El campió va anar-se’n molt en l’última volta, seguit uns metres enrere pel madrileny, i es va imposar amb un temps de 8:31.66, al davant de Carro (8:34.16) i de l’italià Johanes Chiapinelli (8:35.81). El burgalès Dani Arce va ser sisè amb 8:38.12 i el jaenès Sebastian Martos catorzè amb un crono de 8:46.76.

Per segona edició consecutiva, Espanya tenia tres representants a la final d’obstacles. Ningú no va voler assumir responsabilitats al primer quilòmetre, però al segon va canviar Chiappinelli. L’atac no va sorprendre ni Carro ni Dani Arce, que es van aferrar al grup davanter, però Sebas Martos, en una temporada pertorbada per les lesions, va caure a la cua del grup.

A dos voltes del final, Carro estava posat de ple en la lluita pels metalls i al toc de campana anava tercer. Va anar resolt a buscar Mekhissi, però es va clavar a la sortida de l’última ria i va haver de conformar-se amb la medalla de plata, el seu primer èxit internacional, amb 26 anys. Fa dos anys, a Amsterdam, Carro va ser novè.

Feia dos anys que Hortelano no competia a nivell internacional a causa d’un accident de cotxe

Per la seua part, Bruno Hortelano va tornar a l’elit de l’atletisme mundial, al cap de gairebé dos anys inactiu per un accident de cotxe, amb un quart lloc als 200 metres (20.05), dominat pel campió del món, el turc Ramil Guliyev. Hortelano va cedir davant de Guliyev, que es va imposar amb rècord dels campionats (19.76), i també davant de Nethaneel Mitchell-Blake (20.04) i Alex Wilson (20.04).

tracking