SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

L'aler lleidatana Anna Palma torna al Cadí per jugar al primer equip

Anna Palma, durant un entrenament amb el Segle XXI.

Anna Palma, durant un entrenament amb el Segle XXI.FCBQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sedis Bàsquet va anunciar ahir el fitxatge de l’aler lleidatana Anna Palma, que torna al seu club de formació per debutar amb el Cadí la Seu a la Lliga Femenina. Palma, de 18 anys i 1,88 metres d’alçada, va jugar la temporada passada al Segle XXI de la Lliga FemeninaSeg2, un club impulsat per la Federació Catalana per potenciar la formació de promeses.

Amb elle XXI, la urgellenca va disputar 26 partits en la segona categoria estatal, en els quals va amitjanar 2,5 punts i 1,7 rebots. Amb la incorporació de Palma, el Cadí dóna per tancada la plantilla per a la temporada 2018-19, en la qual Bernat Canut comptarà amb 11 jugadores: les bases Yurena Díaz i Zuzanna Sklepowicz, les exteriors Andrea Vilaró, Mehryn Kraker, Ariadna Pujol, Irati Etxarri i Anna Palma; i les interiors Georgina Bahí, Shereesha Richards, Cassie Oursler i Anniina Aijanen.

El Cadí la Seu iniciarà les sessions d’entrenament de pretemporada el 3 de setembre, després que les jugadores hagin superat les revisions mèdiques. El conjunt urgellenc tindrà més d’un mes de preparació abans del seu debut a la Lliga Femenina, previst per al 13 d’octubre a l’Open Day davant d’un dels conjunts acabats d’ascendir, l’Ensino de Lugo.

tracking