SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?ÀUSTRIAFUTBOL

Màrquez: “Els rivals són les Ducati, sense oblidar Rossi”

El líder del Mundial arriba a Àustria amb 49 punts d’avantatge sobre l’italià

Els pilots van dissenyar el seu circuit ideal, que per a Màrquez ha de ser amb revolts a l’esquerra i lliscant.

Els pilots van dissenyar el seu circuit ideal, que per a Màrquez ha de ser amb revolts a l’esquerra i lliscant.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va manifestar ahir durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi d’Àustria de MotoGP que continua veient les Ducati com les principals amenaces al títol, encara que no oblida la Yamaha de Rossi, que té 49 punts a la general del campionat. “La sensació de tot l’any és que els pilots rivals són les Ducati, però després al campionat hi ha Rossi. Sap que ha d’acabar totes les carreres, sap treure el màxim partit en totes les situacions. Dovizioso ha fallat més del que ens tenia acostumats, però ja està plantejant carreres diferents, és dels pilots que aprenen ràpid dels errors. A Ducati els veig més forts, però de moment la que va segona és una Yamaha i és Valentino.”

A més, el lleidatà va destacar les novetats que ha provat amb Honda per a la cita austríaca. “El que vam provar dilluns és perquè em pugui servir durant tot l’any. Aquest cap de setmana anirem introduint les coses, no ens volem deixar portar per la primera sensació, ja que de vegades en altres circuits no va com t’esperaves. Per no perdre cap direcció començarem tal com ho hem fet aquesta temporada i després veurem què podem introduir. Però hi havia coses interessants”, va dir el de Cervera. “Un dels punts on volia millorar era en connexió de gas, millorava una mica, un altre era estabilitat frenant i també ha millorat. A nivell de motor no es pot millorar res perquè estan precintats. A nivell de xassís és on es pot millorar alguna cosa”, va afegir.

D’altra banda, la predicció que s’ha donat de pluja per avui i demà no li va agradar. “Veient el que patinava l’any passat aquest circuit, no fa gràcia que plogui, i més quan diumenge sembla que serà sec, perquè és com rodar per a res. Si plou, pneumàtics d’aigua i intentar entendre el grip de la pista. Això sí, ens treu temps per entendre els pneumàtics, posada a punt, però per a tothom és el mateix, així que intentarem canviar l’estratègia”.

Sobre el possible Gran Premi de Mèxic del 2019, va demanar que no s’afegeixin més carreres. “Sembla un circuit diferent, amb revolts estranys, però a mi m’agraden. Si cal anar-hi hi anirem, però més de 20 carreres no, sisplau. Ja són massa”, va afegir el de Cervera.

La Premier torna a ser la més matinera de les grans lligues d’Europa. El campionat anglès arranca avui després d’un estiu marcat pels forts desemborsaments i amb el Manchester City com el màxim favorit per revalidar el títol.

L’encarregat d’obrir la temporada 2018-2019 no serà el campió, el City, sinó el seu veí, el Manchester United, que rep avui a Old Trafford el Leicester (21.00 hores). El gruix de la primera jornada es disputa demà i diumenge el City visitarà el terreny de joc de l’Arsenal (17.00 hores).

tracking