SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El fill de Folguera serà el segon porter del Llista

El gallec Miguel López fitxa per l’Alcobendas per jugar a l’OK Lliga

Gerard Folguera ha deixat l’Alpicat per recalar al Llista.

Gerard Folguera ha deixat l’Alpicat per recalar al Llista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Folguera, el fill gran d’Albert Folguera, que la temporada passada va militar a l’Alpicat de Primera divisió, serà el segon porter de l’equip d’OK Lliga del Lleida Llista Blava, ocupant la vacant que va deixar el lleidatà Albert Mola, enrolat aquest any al Quevert francès.

Folguera, de 21 anys, compaginarà la primera plantilla llistada, a l’ombra de Lluís Tomàs, amb la porteria del filial llistat, el Juneda, que tornarà a jugar una campanya més a la Primera Nacional Catalana. Un altre del planter, Pol Besora, porter del júnior i de l’equip de Primera Catalana, cobrirà qualsevol eventualitat.

El club ha incorporat el granadí Armando Sánchez, que alternarà l’equip júnior amb el Juneda

Gerard Folguera recala per primera vegada al Llista, on es trobarà amb el seu pare, que tindrà ara com a entrenador, i amb el seu germà Sergi, des de fa uns anys enrolat a la base llistada i un dels jugadors amb més projecció, que aquesta campanya entrenarà de forma assídua amb el primer equip.

Format al club de la seua localitat natal, Bell-lloc, Gerard va jugar fa dos temporades al Manlleu, a l’OK Lliga, abans de fitxar la temporada anterior per l’Alpicat.

Per la seua part, el Llista ha aconseguit els serveis de la jove promesa granadina Armando Sánchez, de 18 anys, que arriba procedent del Rivas Las Lagunas de Madrid. El mig andalús alternarà l’equip júnior amb el de Primera Catalana i vindrà a cobrir la marxa del gallec Miguel López, que ha fitxat per l’Alcobendas de l’OK Lliga. Armando, que va estar a la preselecció espanyola per al Campionat d’Europa sub-20, prendrà part en la pretemporada de la primera plantilla llistada.

“És un jugador amb molta projecció i futur que ens pot ajudar molt, tant als equips de base com a donar qualitat als entrenaments del primer equip”, va indicar Marc Soler, director tècnic del Llista, que va lamentar la marxa de Miguel López. “És una pena perquè és un jugador amb molt de futur, però no podíem tancar-li la porta. Tenia una oferta de l’Alcobendas per jugar a l’OK Lliga i no podíem impedir-l’hi. Només esperem que el dia de demà el puguem recuperar”, va apuntar.

tracking