SEGRE

FUTBOL 7 COMPETICIÓ INTERNACIONAL

Espanya s’endú un lleidatà a l’Eurocopa de minifutbol

Sergi Talavera, del Cafè París, afronta la seua tercera competició amb la selecció

El futbolista lleidatà Sergi Talavera juga al Cafè París i és un habitual de la selecció espanyola.

El futbolista lleidatà Sergi Talavera juga al Cafè París i és un habitual de la selecció espanyola.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un futbolista lleidatà, Sergi Talavera, competeix a partir d’aquest cap de setmana amb la selecció espanyola a l’Eurocopa de minifutbol, que se celebra a Kíev, la capital d’Ucraïna, fins al proper dia 18. Talavera, que juga al Cafè París, a la Lliga de Futbol 7 que organitza Lligues Lleida, és un habitual de la selecció i aquesta serà la seua tercera competició amb Espanya. Ja va disputar l’Eurocopa que es va jugar a Brno (República Txeca) l’any passat i el Mundial de Tunísia, també el 2017. En les dos anteriors cites internacionals el va acompanyar a la selecció un altre futbolista lleidatà, Xavi Mallol, però en aquesta ocasió, malgrat que va estar en la preselecció, finalment s’ha quedat fora de la llista definitiva.

“Aquesta nova convocatòria de Sergi Talavera demostra el bon nivell que hi ha a Lleida i dóna visibilitat a la nostra competició a nivell internacional. Lleida continua nodrint la selecció espanyola i demostra estar al màxim nivell”, explica Àngel Castro, màxim responsable de Lligues Lleida. “Tots els partits de l’Eurocopa els oferirà Gol TV”, afegeix.

Aquesta Lliga aficionada de futbol 7 ha guanyat protagonisme a nivell estatal, ja que en les quatre últimes edicions l’equip que s’ha proclamat campió ha participat en el Campionat d’Espanya de Minifutbol. En les quatre ocasions el campió ha sigut l’equip en el qual juga Sergi Talavera, el Cafè París. La presència en aquest torneig ha sigut fonamental perquè els tècnics de la selecció espanyola es fixessin en els jugadors lleidatans. En les edicions del 2015 i el 2017, el Cafè París no va passar de la fase de grups en el campionat estatal, mentre que el 2016 va arribar a semifinals i en l’edició d’aquest any va ser eliminat en els vuitens de final, per penals.

Pel que fa a l’Eurocopa d’Ucraïna, Espanya debutarà demà diumenge davant d’Anglaterra, mentre que dilluns vinent jugarà davant d’Israel, descansarà dimarts, el dimecres dia 15 es mesurarà amb Àustria i, per finalment tancar la fase de grups, el dijous 16 jugarà davant de Romania.

Els partits de quarts de final es disputaran tots divendres, mentre que les semifinals i la final seran el dissabte dia 18.

tracking