El Borges supera el Tàrrega als penals i passa a la següent ronda

Edu Vives refusa una pilota davant de Maikel Molina, del Tàrrega.

Edu Vives refusa una pilota davant de Maikel Molina, del Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

El Borges es va classificar per a la següent ronda de la Copa Lleida a l’eliminar el Tàrrega a la tanda de penals (4-5), després que el temps reglamentari acabés amb el mateix marcador que al partit d’anada (2-1). Soriano va avançar els visitants molt aviat, als 3 minuts, però el Tàrrega va saber reaccionar i, després de gaudir de la primera gran ocasió, va aconseguir empatar gràcies a Sans (1-1).

A la segona meitat, el conjunt blaugrana va ser el clar dominador del joc malgrat els nombrosos canvis. Jofre va ser l’encarregat de capgirar el marcador als 57 minuts amb el 2-1 i el Tàrrega va estar molt a prop de marcar un nou gol, que li hauria donat el pas a la següent ronda. Al minut 80, Alberto va tenir l’ocasió de marcar el tercer per als blaugranes i a només dos minuts per al final va ser Jofre qui va disparar al pal, enviant el partit a la tanda de penals.